Дієтолог вказав, яким людям не можна їсти капусту

Ендокринолог та дієтолог Тетяна Бочарова вказує, кому слід виключити капусту зі свого раціону чи хоча б мінімізувати її споживання.

На думку фахівця, капусту не можна їсти людям, які страждають на кишкові захворювання. У цьому овочі багато клітковини, яка спровокує здуття живота, гази та загострення, пояснює ендокринолог.

«Груба клітковина робить капусту важкою для травлення їжею. Овочі шкідливі для тих, хто переніс операцію на шлунково-кишковому тракті, коли організм відновлюється, а також для маленьких дітей до двох років», – каже дієтолог.

Не можна їсти капусту тим, у кого діагностовано панкреатит. Вони можуть вживати капусту тільки варену або тушковану і не більше 100 г на день.

Раніше “Турист” повідомляв, що дослідники звинуватили один вид їжі у різкому зростанні захворюваності на рак та діабет 2 типу, подробиці читайте за посиланням.

➔ Дивитесь новини на смартфоні? Підпишіться на новини від Туриста Google News (у браузері ХРОМ): це свіжі новини про туризм, найкращі ціни на тури та квитки, здоров'я, технології, життя знаменитостей, їжу та рецепти, астрологічні прогнози, лайхаки про сад та город, та багато іншого!

Новини туризму
Новини по темі