Стюардеса розповіла, чому ніколи не треба носити джинси та кросівки у літаках

Зручний для польоту одяг може вплинути на подорож, а точніше на рівень комфорту. За даними Travel + Leisure, туристам, які бажають підвищити свої шанси на підвищення класу обслуговування, слід одягатися відповідним чином, уникаючи джинсів та кросівок.

Фраза «одягайся для тієї роботи, яку ви хочете, а не для тієї, яку маєте», застосовна і до авіаперельотів – «одягайся для того класу, який ти хочеш». Джинси та кросівки в літаку можуть стати вирішальним фактором у тому, чи потрапить турист до першого класу.

За словами стюардес, зовнішній вигляд у пасажирів з амбіціями повинен укладатися в тезу «Стильно, але стримано», тобто вони мають виглядати так, начебто часто мандрують. Це допомагає, заявила стюардеса.

«Той, хто потенційно має отримати апгрейд, може бути позбавлений цього, якщо він не одягнений відповідним чином. Ніяких джинсів чи кросівок, тому я завжди вибираю вузькі чорні штани та блейзер чи сукню. Чоловіки носять штани чинос чи інші штани та сорочку», – пояснила вона.

Перерахуємо предмети гардеробу, яких слід уникати:

  1. шорти
  2. брудне взуття
  3. легінси
  4. шльопанці
  5. спортивні штани

«Якщо ви дотримуватиметеся всіх правил, то можете опинитися першим у черзі, щоб безкоштовно потрапити до першого класу», – додала стюардеса.

Колишній бортпровідник British Airways Саймон Джей Мартон раніше розповів: «Вдягайтеся елегантно – це не зашкодить. Якщо ви виглядаєте так, ніби відповідаєте першому класу, то у вас більше шансів щодо цього, ніж у когось, хто зайшов у літак у повсякденному одязі».

Втім, якщо не вдалося потрапити до першого класу, це не означає, що не можна насолодитися якіснішою їжею. Так, пасажир економ-класу розповів Express, що йому вдалося отримати покращене харчування після того, як він заснув і пропустив прийом їжі.

«Я летів далекомагістральним рейсом в економ-класі з Токіо до Лондона, і ми з моїм товаришем заснули під час зльоту, пропустивши перший із двох запланованих прийомів їжі. Коли ми прокинулися, ми були голодні, але нам сказали, що вся їжа на візку була розпродана. Більше того, через обмеження у подачі страв жодна з страв для «економу» не була безпечною для вживання. Нас нагодували їжею з класу вище», – підсумував мандрівник.

➔ Дивитесь новини на смартфоні? Підпишіться на новини від Туриста Google News (у браузері ХРОМ): це свіжі новини про туризм, найкращі ціни на тури та квитки, здоров'я, технології, життя знаменитостей, їжу та рецепти, астрологічні прогнози, лайхаки про сад та город, та багато іншого!

Туризм

LifeStyle

Поради туристам

Новини по темі